Erhverv.

Jeg kan tilbyde coaching og supervision af ledere og ansatte ud fra en ressourceorienteret  og systemisk tilgang. Jeg afdækker ressourcer og muligheder både for den enkelte og for virksomheden. Jeg tilbyder også hjælp til at skabe og professionalisere netværk for ledere og medarbejdere.

Arbejde, familie og fritid – denne cocktail giver ofte problemer for de mange mennesker som hver dag stiller store krav og forventninger til sig selv og hinanden. Jeg tilbyder kurser i mindfullness og stresshåndtering som hjælper virksomhedens ansatte til at kunne håndtere de ofte modsatrettede  forventninger som tilværelsen i et moderne samfund byder os.

Jeg kan også tilbyde kurser i stress håndtering, kollegial supervision, mentalisering, den vanskelige samtale og konflikthåndtering. Dette tilbydes for både store og mindre grupper, som enkelte timer og dage, eller som længerevarende forløb.

Jeg tilbyder hjælp til bearbejdning af traumer i forbindelse med arbejdsskader, længerevarende sygemeldinger eller ulykker.